Osnova svakog outfita su ženske majice

Ženska moda puna je kreativnih i zanimljivih rješenja, koja otvara cijeli niz zanimljivih mogućnosti, bez obzira koji je vaš stil. Ženska majice glavna su baza svake moderne kombinacije. Pametnim odabirom običnu kombinaciju možete učiniti zanimljivom i originalnom, a sve što vam je potrebno vjerojatno već imate u ormaru.


A čak ako i nemate, izbor u trgovinama je danas veći neko ikada i svaka žena će vrlo jednostavno pronaći nešto za sebe.

Jednostavnost i klasika u odijevanju

Ako je vaš stil jednostavan, sportski i opušten, vaš ormar je vjerojatno pun majica kratkih rukava. Ženski modeli većinom su strukirani kako bi istakli struk – bez obzira radi li se o užim ili širim modelima. Klasične jednobojne ženske majice istaknut će vašu liniju, a lako se mogu kombinirati kako s trenirkom i tajicama, tako i s trapericama i hlačama. Generalno, što je dizajn jednostavniji, to je žensku majicu lakše uklopiti u više stilova, zato potražite klasične modele, s okruglim ovratnikom, koje možete obući bilo kad.

Zanimljivi dodatci na majicama

Ako je jednobojna opcija dosadna, već i sitni jednostavni detalji mogu činiti veliku promjenu. Različiti oblici ovratnika i detalji poput izreza, prozirnih ili čipkastih panela, nabora, pepluma, zanimljivih rukava i kombinacije dva materijala na ženskim majicama razbijaju monotoniju. Možda ju nećete moći kombinirati u vrlo velikom broju kombinacija, no također joj ne morate dodati puno da izgledate odlično.

Iskoristite kroj majice u svoju korist

Iako je ženska odjeća generalno uža od muških krojeva, to ne znači da tako mora biti. Preuske ženske majice nisu pretjerano tople, mogu biti izrazito neugodne, ali također i pod povećalo staviti detalje koji vam možda nisu dragi na vašem tijelu. S obzirom da imate toliko opcija što se tiče dizajna, umjesto neugodno uske ženske majice, radije odaberite komotniji model s dodatcima koji ističu ono što želite istaknuti.

Slojevita i zanimljiva odjeća

Iako ovaj savjet nije primjenjiv kada su temperature visoke, slojevito oblačenje otvara cijeli niz novih kombinacija u vašem ormaru. Široke ženske majice jako otvorene oko vrata odlično se mogu kombinirati s uskim, jednobojnim dolčevitama za moderan i zanimljiv izgled, a uz to, takve kombinacije su izrazito tople. Slojevito kombinirani modeli omogućuju vam da izgledate odlično, ali i ostanete zaštićene od zime.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *