Pop socket u borbi protiv ispadanja mobitela

Svakome je barem jednom ispao mobitel – to malo tehnološko čudo, toliko moćno, a toliko neotporno na udarce. Čak i ako ga niste morali nositi na skupi popravak nakon pada, vjerojatno ste se barem na trenutak prepali.

Dobra maska za mobitel može učiniti mnogo kako bi zaštitila vaš mobitel od oštećenja kada dođe do pada, ali kako ne biste morali riskirati tu je pop socket, simpatična i jednostavna inovacija koja će vas sačuvati od gubitka kontrole nad mobitelom.

Pop socket

Mali dodatak za mobitel od velike koristi

Pop socket jednostavan je i simpatičan dodatak koji se može koristiti uz bilo koji mobitel ili čak i tablet. Jednostavan dizajn sastoji se od ljepljive poleđine koja se može zalijepiti na sam mobitel ili tablet, ili pak na zaštitnu maskicu, i od okruglog produžetka koji se jednostavno može otvoriti ili sklopiti kada god ga trebate. On olakšava držanje mobitela – jednostavno ga produžite i koristite kao dodatnu potporu mobitelu između prstiju!

Pop socket

Tipkajte na mobitel bez brige

Pop socket ima mnoge funkcije na vašem mobitelu. S jedne strane, bez problema možete tipkati jednom rukom jer je mobitel u ruci stabilniji i sigurniji te neće samo iskliznuti na pod.

S druge strane, gledate li na mobitelu ili tabletu filmove, ovaj mobilni dodatak omogućit će vam da bez dodatnih pomagala mobitel ili tablet naslonite postrance i tako jednostavno gledate videozapis preko cijelog ekrana.

Veliki izbor pop socket modela

Nosite li uvijek sa sobom slušalice, jednostavno ih i bez petljanja možete zamotati oko pop socketa na vašem uređaju. S druge strane, ako ste poklonik selfie fotografija, pop socket će vam omogućiti da okinete sliku iz savršenog kuta, bez da se pri tome morate bojati kako će vas mobitel udariti u lice.

On je univerzalno rješenje za sve uređaje, pa se ne morate bojati kako neće odgovarati vašem mobitelu, tabletu, e-čitaču ili drugom uređaju. Uz to, može se pronaći u mnoštvu boja i motiva, pa tako jednostavno možete učiniti svoj mobitel zanimljivijim i ljepšim, dodati mu malo šarenila, ukrasiti ga zanimljivim crtežima ili odabrati jednostavan minimalistički pop socket koji će se neprimjetno uklopiti uz estetiku vašeg uređaja ili maskice.

Pročitajte si i članak sa naslovom “Iphone maske za telefon s Popsocket držačem“.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *