Učinkovita pomoć za muškarce

Danas se na tržištu mogu pronaći brojni dodaci prehrani. Neki su namijenjeni isključivo kao dodatna pomoć pri unosu tvari u organizam koje ne možemo unijeti običnom prehranom. Drugi su pak namijenjeni točno određenim funkcijama. Neki imaju djelovanje slično lijekovima koji se inače dobivaju samo na recept. No, s obzirom da je ovdje ipak riječ o dodacima prehrani, ti proizvodi se mogu slobodno prodavati.

Tako je moguće pronaći proizvode za oba spola, za nju i za njega. Oduvijek su popularni bili razni proizvodi koji su utjecali na plodnost i pomagali partnerima, a vrlo zanimljiv proizvod naziva Fertility+ je na tržište postavila tvrtka Vitanoval.

Kome je namijenjen Fertility+

Fertility+ je dodatak prehrani koji je namijenjen i muškarcima i ženama, odnosno dostupan je u posebnim verzijama za oba spola. U njima se nalaze zdravi sastojci, između ostalih koenzim Q10 i cink, koje dokazano pomažu pri začeću. Kako sve ne bi ostalo samo na riječima, dodatak prehrani Fertility+ testiran je na više na 200 parova koji su imali problema s početkom trudnoće.

Mnogi od tih parova danas su ponosni roditelji te će zasigurno s oduševljenjem svima preporučiti dodatak prehrani Fertility+ kao odlično rješenje.

Fertility+ za nju

Sve žene koje žele zatrudnjeti, a imaju problema, svakako bi trebale probati koristiti ovaj proizvod.  Osim što povećava plodnost i mogućnost za trudnoću, ima i brojne druge blagotvorne učinke:

  • Regulira hormonsku ravnotežu
  • Ojačava imunološki sustavav
  • Pomaže u stvaranju spolnih hormona

Kao glavni sastojci ovog proizvoda za žene vrijedi izdvojiti sljedeće:

  • Cink
  • Folna kiselina
  • Vitamini B12, B6, C
  • Ekstrakt konoplje

Svi ti sastojci pokazali su se vrlo učinkovitima u brojnim drugim proizvodima kada je u pitanju trudnoća i začeće. A sada su svi spojeni u jednom proizvodu, Fertility+ za žene.

Odlična pomoć i za muškarce

Iako će neki problem sa začećem pripisati ženama, muškarci također mogu imati problem zbog kojih ne može doći do začeća. Stoga je Novavital na tržište izbacio i poseban Fertility+ proizvod za njega. On se ipak nešto razlikuje u sastavu od onog namijenjenog ženama, ali kod njega možemo pronaći i L-karnitin i L-arginin. Oni svaki na svoj način djeluju blagotvorno na tijelo muškarca te pomažu na prirodan način da muškarac ostvari svoju ulogu kada je u pitanju začeće.

Bitno je napomenuti da ukoliko se muškarac ili žena odluče koristiti dodatak prehrani Fertility+, ne moraju uzimati više nikakve druge dodatke, s obzirom da se u ovom proizvodu već nalazi sve potrebno. Stoga, dajte šansu ovom proizvodu i kasnije sa smješkom na licu uz partnera i djecu uživajte u obiteljskom životu.

Obiteljska psihoterapija može prerasti u bračnu jer se nerijetko pokaže da je vodeća upravo patologija bračnog para. Čitajte više …

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *