Auto tepisi za određene marke automobila

Kupnjom novog automobila, proizvođač ili trgovac se često trude da vam nešto i poklone, kao mali znak pažnje što ste odabrali baš njihovu marku automobila ili njihov salon automobila. Od mnogih ćete tako dobiti auto tepihe. Oni ne spadaju u skupe poklone, ali svakako spadaju u korisne i u jedne od onih koje ćete nesvjesno redovito koristiti.

Često su oni ukrašeni logom proizvođača ili trgovca, kao svojevrsna reklama. Mnogim vozačima to ne smeta, no ima i onih koji će se kasnije odlučiti za nešto novo. Imate li određenu marku automobila, primjerice Mercedes, imate dvije zanimljive opcije kada su u pitanju auto tepisi za Mercedes.

Tipski tepisi za automobile

Tipski auto tepisi za Mercedes odlična su opcija tražite li idealno rješenje točno po mjeri vašeg automobila. Kao što im i sam naziv govori, riječ je o tipskim modelima, odnosno o onima koji su mjerama točno prilagođeni vašem modelu Mercedesa. U setu ćete tako dobiti dva prednja, za vozača i suvozača, kao i one koji se postavljaju na stražnja mjesta.

A kada ih postavite, možete očekivati da će pristajati u potpunosti. To znači da neće nigdje viriti, biti kraći ili slično.

Personalizirani tepisi

Želite li otići još korak dalje, personalizirani auto tepisi za Mercedes nude vam mogućnost da sami dizajnirate svoj model tepiha. Posebne tvrtke tako vam nude da izaberete materijale od kojih će ih izraditi, ali i ono bitnije od toga: da ih dizajnirate onako kako to vama odgovara. Vlasnici se tako često odlučuju na njih postaviti natpis Mercedes kako bi još više naglasili ljubav prema ovom proizvođaču automobila.

Tekstilni ili gumeni auto tepisi

Osim što svoj Mercedes možete ukrasiti i zaštititi kvalitetnim paketom tepiha za auto, morate se još odlučiti hoće li to biti gumeni ili tekstilni. Oboje imaju svoje prednosti i mane. Po pitanju čistoće i održavanja, gumeni su mnogima prvi izbor jer ih je često dovoljno isprati pod mlazom vode. No, oni ne izgledaju toliko atraktivno.

Zato su tekstilne varijante ovdje za one koji traže nešto elegantnije, atraktivnije rješenje. Ali, s time dolaze i nešto teže čišćenje i održavanje. Ono se uglavnom svodi na usisavanje. Pa prije nego se zaputite u kupnju, odmjerite što vam je važnije.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *