Korito prtljažnika pomaže i u najnezgodnijim situacijama

Korito prtljažnika je izuzetno pametno višenamjensko pomagalo. Osim što je idealno za zaštitu vašeg prtljažnika od prtljage i tereta, također je odlično i zbog toga što se lako održava i čisti pa je vaš auto u potpunosti očuvan od oštećenja i prljavštine.
Korito nije velika financijska investicija, a odlično je dugotrajno rješenje za održavanje čistoće vašeg limenog ljubimca.

Tipsko korito prtljažnika je najbolji izbor za svakog vozača

Tipsko korito odlično je zbog svoje veličine i oblika, a posebno zbog toga što se potpuno prilagođava obliku prtljažnika pa izgleda kao da je oduvijek bilo na tom mjestu. Tipsko korito prtljažnika načinjeno je od termoplastičnog materijala koje je izrazito lagano i ima dobra protuklizna svojstva. Zbog toga se korito ne pomiče a rubovi korita koji su povišeni štite prtljažni prostor od prolivene tekućine i razne prljavštine.

Korito prtljažnika

Korito je popularno kod vlasnika automobila koji vrlo često upotrebljavaju prtljažnik. U pitanju su sportaši, vozači koji često prevoze svoje kućne ljubimce, obrtnici koji često prevoze alat za rad i slični pojedinci.

Korito za prtljažnik je vrlo jednostavno za održavanje

Korito za prtljažnik je jednostavno za održavanje jer se lako održava zbog gore navedenog materijala ili gumene plastike. No posebno moramo naglasiti koliko je jednostavno čišćenje ovog korita kod jakog zaprljanja: samo ga izvadite iz automobila, operite vodom i deterdžentom i vratite suhog u auto.

Ova gumirana plastika nema neugodan miris kao mnogi gumirani proizvodi, pa je zato idealna za svoju namjenu. Korito prtljažnika je odlična zaštita auta od nakupljanja vlage i stvaranje plijesni koja bi se inače pojavila na tekstilnom podu prtljažnika.

Prednosti korita za prtljažnik su mnogobrojne

Možete li zamisliti sve načine na koje možete koristiti ovo korito za automobil: za zaštitu od mokrih i prljavih čizama, radnih cipela, snježnih pancerica, raznih tekućina koje prevozite, ali i od vaših kućnih ljubimaca koji često naprave nered u prtljažniku.

Korito prtljažnika možete kupiti u bilo kojoj trgovini auto opreme ili u internet trgovinama. Naš savjet je da pri kupovini korita obratite pozornost na visinu rubova jer je vaš prtljažnik zaštićeniji što je rub korita viši.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *