Auto kozmetika za čistoću iznutra i izvana

Danas mnogi u autima provode svaki dan i po nekoliko sati. Većinom je riječ o odlasku i vraćanju s posla, a neki i svoj cjelokupni posao obavljaju u autu, primjerice dostavljači. Isto tako, neki svoj auto doživljaju samo kao prijevozno sredstvo te kada je riječ o brizi za auto, rade samo najosnovnije. A to podrazumijeva redovne servise ili servise kada se pojavi neki kvar. Postoji pak i drugi tip vozača, a to su oni koji puno više pažnje posvećuju svom autu. Nekada je za to postojalo samo nekoliko različitih sredstava, a danas ih ima jako mnogo, za čišćenje auta iznutra i izvana. A zajednički naziv za ta sva sredstva je auto kozmetika.

Auto kozmetika za vanjsko čišćenje

Čak i ako ne spadate u onu skupinu vozača koji itekako paze na čistoću svog auta, zasigurno ga povremeno operete. Perete li auto kod kuće, tada vam treba neko sredstvo za čišćenje. Auto kozmetika (https://www.silux.rs/proizvodi/dodatna-oprema/auto-kozmetika) za vanjsko čišćenje se uglavnom sastoji od raznih šampona koji će vam pomoći prilikom pranja auta. Ukoliko ih ne koristite, a auto vam je vrlo prljav, teško ćete ga očistiti samo uz pomoć vode. Danas je također vrlo popularno pranje auta u samoposlužnim autopraonicama. Tamo su šamponi za auto već ubačeni u sustav i prilikom pranja auto će iz mlaznica istodobno izlaziti i voda i šampon, što znači da vam neće trebati dodatno sredstvo.

Nakon što temeljito operete auto, preporučljivo ga je i obrisati kako se ne bi ostale mrlje od vode. U te svrhe se mogu koristiti razne krpe, a kao jedna od odličnih se pokazala ona od jelenje kože. Ona odlično upija vodu i ne ostavlja tragove. Ovu krpu ćete pronaći u većini trgovina na polici gdje stoji auto kozmetika.

Auto kozmetika za unutarnje čišćenje

Auto kozmetika za unutarnje čišćenje se zapravo sastoji od raznih sredstava koja su namijenjena za čišćenje unutrašnjosti. Uz ranije spomenutu krpu od jelenje kože koja se može odlično koristiti i za unutrašnjost, dostupna su i razna sredstva za pojedine dijelove. Primjerice, možete pronaći sprejeve za tretiranje plastičnih dijelova kako bi im se očuvao sjaj, razna sredstva za čišćenje sjedala, sredstva za čišćenje kože, ukoliko imate kožnih dijelova u autu te razna druga sredstva.

Izbor zamjnskih H7 žarulja za auto zaista je velik, a u tom izboru možemo pronaći sijalice koje daju više svjetla, sijalice koje su namjenjene za dugovječni rad, te “standardne” sijalice. U osnovi, jačina svjetla i dugotrajnost su u sukobu. Čitajte više …

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *