H7 LED žarulja je žarulja na koju se lako naviknuti

LED rasvjeta je odavno sinonim za kvalitetno i štedljivo osvjetljenje, bez obzira da li je riječ o osvjetljavanju doma, ureda ili vašeg limenog ljubimca.

H7 LED žarulja je jedan od najboljih načina da poboljšate rasvjetu svog auta i omogućite si još ugodniju i bezbrižniju vožnju.

H7 LED žarulje među najboljim su LED žaruljama na tržištu, i kvalitetom rasvjete višestruko nadmašuju halogene i xenon žarulje.

H7 LED žarulje su žarulje sa stilom

LED rasvjeta postala je bitan faktor kod kupovine auta. Osim zbog svojih dobrih karakteristika kao što su smanjena proizvodnja topline, one se brzo pale (za razliku od xenon i halogen žarulja koje se pale postepeno do svoje najveće jačine) i jače osvjetljuju cestu.

Još jedna izvrsna karakteristika H7 LED žarulja je ta da one osvjetljavaju čitavo prostor istom jačinom što znači da ne gubite na rasvjeti udaljavanjem od mjesta gdje je žarulja postavljena (što je slučaj s halogenim žaruljama).

H7 LED žarulje su malih dimenzija, ali s velikim brojem lumena

Iako je ova novija vrsta LED žarulja za auto prilično mala, veličina  je ne ometa da bude među jačim LED primjercima.

5000 Lumena jačine dovoljno je raskošno svjetlo za sve vremenske prilike.

LED čip koji se nalazi unutar ove žarulje odličan je za upravljanje svjetlom.

Sve žarulje imaju vodootporna svojstva i načinjene su kao antiteza običnim žaruljama koje rade još lošije u gorim vremenskim uvjetima.

Rok trajanja ovih žarulja je do 50.000 sati i dugotrajnost im je jednako velika.

LED žarulje su i inače poznata po svojoj štednji i manjoj potrošnji električne energije. To je veliki plus za vaš auto, posebno u hladnom periodu, kada troši više energije za pokretanje auta i održavanje temperature ugodnom.

Kućište ovih žarulja načinjeno je od aluminija pa su stoga sigurne od pregrijavanja i neće omesti auto tijekom vožnje.

Dodatnu sigurnost pruža i mini ventilator koji omogućuje žarulji da radi vrlo dugo bez ometanja.

Iako je H7 LED žarulja malo skuplja od ostalih žarulja u seriji, svakako je najisplativija s obzirom na svoje karakteristike i vrhunsku izvedbu.

Bez obzira koju marku ove žarulje izaberete, zasigurno nećete pogriješiti.

Auto tepisi za Mercedes precizno su prilagođeni dimenzijama vašeg vozila jer se proizvodnja temelji na CAD računalnim podacima vašeg modela. Čitajte više …

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *