Dječji koferi za razigrane avanture

Nema većeg uzbuđenja za vašeg mališana od putovanja na nove, zanimljive destinacije. Čak i samo pakiranje prije velikog puta ponekad može biti razlog za uzbuđenje, a tim više ako dijete svoje stvari sprema u vlastiti kofer. 

Šareni, razigrani i simpatični dječji koferi odličan su način da obradujete svog malog putnika, ali i lakše organizirate svoju i njihovu prtljagu tijekom putovanja. U trgovinama možete pronaći veliki asortiman pa će vaše dijete sigurno lako pronaći neki zanimljiv model.

Lakša organizacija prtljage

Dječji koferi za organizaciju prtljage prije svega upečatljivi su zbog svog razigranog dizajna, ali i manjih dimenzija. U pravilu, iako manji od klasičnih kofera, skrivaju iste pretince za spremanje i organizaciju kao i koferi za odrasle. Ako niste sigurni što točno tražiti, provjerite ima li dječji kofer barem jedan separator s džepovima za umetanje, mrežicu za sitnice ili donje rublje i držače za odjeću s kopčom, koji će vam omogućiti da lakše organizirate svu odjeću i sitnice.

Važni dodatci svako dječjeg kofera

Nezaobilazan dodatak su kotačići i ručka za vuču. Iako im težina sigurno neće dostići težinu klasičnog kofera, dječji kofer s kotačićima moći će nositi i samo dijete, pa ćete samim time imati jednu brigu manje u rukama. Mnogi modeli također dolaze i s naramenicama za jedno ili oba ramena, kako biste ih mogli nositi dok su vam i dalje slobodne ruke. 

Tu je također i lokot, s kojim možete dodatno osigurati dječji kofer – najbolje je odabrati verziju bez ključa, kako ne biste u vlastiti kofer morali provaljivati ako izgubite ključ. Preporučuje se još imati i etiketu s imenom, na koju možete unijeti vlastite ili djetetove podatke, u slučaju da se prilikom putovanja zagubi. Na etiketu je dovoljno upisati ime i prezime te kontakt podatke poput broja mobitela ili e-maila.

Razigran dizajn dječjih kofera

Razigradni dječji koferi mogu se pronaći u širokom nizu različitih dizajna, kao kao što su:  

  • modeli u raznim bojama,
  • modeli koji sliče na vozila, životinje ili likove iz crtića.

Pri kupnji dječjih kofera, važno je na umu imati kojim ćete se prijevoznim sredstvom uputiti na put. Ako se radi o autu, vlaku i sličnim sredstvima, gdje dimenzije ne čine toliku razliku, slobodno se odlučite za neku razigranu verziju, no ako je u pitanju avion, bolja opcija su klasični modeli ukrašeni lijepim motivima.

Trebaju vam šatori za djecu? Zatim pročitajte članak pod naslovom “Jeftini dječji šatori online“.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *