Trunki kofer – praktičan i zabavan proizvod za male putnike

Trunki koferi su inovativan i funkcionalan proizvod koji je osvojio srca djece, ali i roditelja širom svijeta. Već na samom početku proizvodnje, 2006. godine, ovaj proizvod je doživio pravi bum te je tako do danas prodano više od tri milijuna Trunki kofera diljem svijeta.

Trunki koferi će se pobrinuti da svako putovanje malih putnika prođe zabavno i s posebnim stilom. 

Posebnosti trunki dječjih kofera

Trunki dječji koferi su multifunkcionalan proizvod čija je osnovna uloga doprinijeti pozitivnom ugođaju putovanja za male putnike, ali i olakšati roditeljima mukotrpno pakiranje gomile važnih i onih malo manje važnih dječjih potrepština.

Zahvaljujući ovim zanimljivim koferima djeca se vrlo rado uključuju u proces pakiranja, što uvelike pridonosi osamostaljivanju djeteta, a istovremeno roditeljima ostavlja dovoljno vremena za ostale potrebne pripreme.

Bilo da se putuje na duge relacije ili se odlazi samo u kratki posjet baki i djedu, ovaj spremnik za stvari će apsolutno ispuniti svoju namjenu.

Prednosti proizvoda

Trunki je jedna vrsta putne torbe koju djeca naprosto obožavaju, ponajviše zbog maštovitog i veselog dizajna, a potom i zbog funkcionalnosti ovog proizvoda, koju čak i maleni vrlo brzo primjećuju.

Kofer je dizajniran u obliku sjedalice i kao takav je izuzetno koristan u mnogim situacijama – primjerice u čekaonicama, na kolodvorima i sličnim mjestima na kojima ga mališani mogu iskoristiti za odmaranje umornih nogu. Trunki dječji koferi imaju kapacitet koji će zadovoljiti potrebe svakog malog putnika. U njegovoj unutrašnjosti naći će se dovoljno mjesta za sve potrebne predmete kao i za sve omiljene igračke.

trunki-1Zahvaljujući kvaliteti lagane plastike od koje je napravljen, ovaj kofer je vrlo lagan i izuzetno izdržljiv. Spojevi kofera su napravljeni od mekane gume kako si djeca ne bi pri zatvaranju ozlijedila prstiće.

Trunki osigurava imovinu

Kofer ima kopče, unutarnji sigurnosni pojas, mali pretinac za razne sitne potrepštine, ručke za nošenje te traku za povlačenje na kojoj je ušivena ID etiketa za podatke o malom vlasniku, te ključić koji osigurava njihovu imovinu.

Kofer ima kotače zahvaljujući kojima se ne mora nositi u ruci već se može vući.
Kotači su široki i stabilni što omogućuje lagano povlačenje, a extra dugački osovinski razmak doprinosi laganom skretanju i “savladavanju” zavoja. Stabilizatori koji se nalaze na dnu sprječavaju da se kofer pri povlačenju prevrne.

Trunki koferi su zabavna i inovativna dječja potrepština koja će nedvojbeno razveseliti svako dijete.

A koliko su zapravo kvalitetne drvene igračke? Prečitajte više ovdje.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *