Krovni nosači – praktičan i koristan dodatak za svaki automobil

Krovni nosači su svestran i praktičan dodatak za svaki automobil uz koji možete na jednostavan i efikasan način povećati prostor, odnosno kapacitet vašeg vozila. Oni su ekonomično rješenje koje može donijeti olakšanje u raznim životnim situacijama i prilikama.
Bilo da se radi o manjem ili pak većem automobilu, krovni nosači će vam vrlo dobro poslužiti i uštedjeti vam vrijeme, novac i dragocjeni prostor u automobilu.

Primjena krovnih nosača

Krovni nosači su od velike koristi u sezoni godišnjih odmora. Svi znamo koliko stvari nam je potrebno kada se spremamo na putovanje. A ako je obitelj brojnija, ne trebamo niti govoriti da su problemi s nedostatkom prostora u automobilu još veći. Krovni nosači su rješenje koje će zadovoljiti sve članove obitelji jer svatko će moći ponijeti vlastite nužne i potrebne stvari. Ono što trebate za prijevoz manjih stvari je dodatna kutija koju ćete namontirati na krovne nosače.

krovni_nosaci

Osim za uštedu prostora u automobilu krovni nosači su idealan dodatak za automobil u situacijama u kojima moramo prevesti predmet većih dimenzija od toče A do točke B.
Primjerice, kupite li ormar, komodu, ležaj ili madrac, prijevoz ćete dodatno skupo platiti – zašto ne biste kupljenu stvar prevezli sami na krovnim nosačima vlastitog automobila i na taj način uštedjeli novac koji biste morali platiti dostavljaču.

Biciklisti, skijaši i ljubitelji sličnih sportova na odredište moraju stići sa svojim omiljenim rekvizitima. Kako prevoziti bicikle, skije, daske za jedrenje i ostale sportske potrepštine većih dimenzija do željene točke – jedinstveno i jednostavno rješenje su krovni nosači. Majstori za svoj posao trebaju gomilu alata koji se treba prevesti na odredište.

Maljari primjerice trebaju ljestve za krečenje, a za njih, baš kao i za sve slične zanatske alate ponekad nema dovoljno mjesta u automobilu ili se pak takvi radni rekviziti zbog dimenzija jednostavno ne mogu smjestiti u automobil. Izvrstan način rješavanja problema prijevoza takvih velikih predmeta su krovni nosači.

Odabir i montaža krovnih nosača

Krovni nosači mogu se namontirati na sve tipove vozila, a podrazumijevaju sljedeće komponente; stope, šipke te pribor za njihovo prilagođavanje. Na tržištu su dostupne razne vrste ove automobilske opreme, a međusobno se razlikuju prema modelu, obliku, dimenzijama i težini nosivosti. Veoma slično kao i krovne kutije.

krovni-nosaci-2

Ova automobilska oprema je vrlo sigurna za korištenje jer proizvođači moraju strogo poštivati sve standarde sigurnosti! Krovni nosači pobrinut će se da se više nikada ne suočite s problemom nedostatka prostora u vašem automobilu i da opušteno, zajedno sa svom potrebnom prtljagom zadovoljno i sigurno stignete na odredište.

Kakve prednosti nudi iznajmljivanje kombija sa vozačem? U zavisnosti od udaljenosti destinacije, različitih etapa i same prirode putovanja, iznajmljivanje kombija sa vozačem može biti pravo rešenje. Čitajte više …

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *