Nakit je ukras za baš svako doba godine

U ljetnim mjesecima posvuda oko nas vidimo plakate oskudno odjevenih žena koji na sebi nose prikladan nakit. Po ljeti, preplanula koža i cvjetne haljine same su po sebi dovoljan ukras te je potreban tek minimalni komad nakita. Ali kada dođe zima, to je sasvim druga priča. Jedan od omiljenih dijelova odijevanja u hladnije dane su prekrasni dodaci koje stavljamo na sebe u obliku nakita. A nakit, odnosno njegova ponuda, nikad nije bio veći.

Boje nakita idealne za zimske mjesece

Kada razmišljamo o zimskom nakitu, jedna od prvih asocijacija na zimski nakit je zasigurno bijeli dijamant. Oni se mogu naći na prstenju, ogrlicama, narukvicama i naušnicama te poput pahulja snijega blistaju na vašoj koži.

U obzir također dolaze sve vrste svijetlo plavog nakita. Dok tamnije boje plave kao što je Aquamarine boja ili Topaz vuku na more i morske dubine, svjetlo plava boja dijamanta ostavlja određeni dojam svečanosti i prikladan je za hladne zimske mjesece.

Nakit i ostali dodaci

U zimskim mjesecima se uz nakit nose i drugi dodaci, kao što su ukosnice ili broševi. Po zimi kada se nosi zatvorenija odjeća ili se vrat skriva šalom, idelano je na sebe staviti i prikladan broš koji privlači pažnju. Pokušajte ih iskoristiti i kada nosite pulovere s visokim ovratnikom ili vesele veste na koje idu šarene ogrlice. Bitno je samo pripaziti na boje kako ne bi pogrešno spojili stilove koji ne idu zajedno. Na slojevitu odjeću zasigurno idu duge ogrlice, a kratke se mogu kombinirati s vestama na V izrez ili takozvanu lađicu. Ako ste se odlučili za odjeću jednostavnih boja i kroja, možete biti hrabri pa cijelu kombinaciju podići s više slojeva ogrlica. Kako biste u potpunosti prihvatili ljepotu zimske sezone, isprobajte jedinstvenu i pjenušavu ogrlicu u obliku pahuljica.

Naušnice vole zimu

Zima je također doba godine kada slavimo blagdane te je to prigoda za darivanje naših najmilijih. Većina žena neće odbiti lijepi nakit i s time zasigurno nećete pogriješiti. Iako ljeto, kada je kosa zbog vrućine obično podignuta, više voli naušnice i po zimi se one mogu iskoristiti kako bi nas ukrasile i uljepšale.

Zimi su one obično manje veličinom, ali u odgovarajućoj bolji zasigurno će se lijepo uklopiti u vaš izgled i podignuti ukupni dojam. Stoga, bez obzira na doba godine, lijepi nakit če vam zasigurno poboljšati cjelokupni dojam.

Znate li, da su polo majice zapravo osmišljene za potrebe tenisa. Više o tome u članku.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *