Maske za telefone odlično će štititi vaš telefon od uništenja

Danas pametni telefoni koštaju čak i više od prosječne mjesečne plaće ljudi, stoga je vrlo važno koristiti maske za telefone kako bi spriječili moguća oštećenja. Budući da kod današnjih mobitela izgled igra veliku važnost, oni također veoma lako pucaju, te kod novijih modela gdje se ekran proteže gotovo cijelom prednjom stranom je svaki pad opasan. Upravo zbog toga danas gotovo svi koriste maske za telefone, što zbog njihove jeftine cijene i široke ponude, što zbog izrazito dobre zaštite mobitela.

Vrste maski za mobitele

Danas kada svaki prosječni korisnik mobitela koristi i maskicu, u dućanima nalazimo široku ponudu, te svatko može pronaći maske za telefone po svojoj želji. Kao najpopularnije maske za telefone istaknuti ćemo silikonske zaštitne maske. Njih često dobijete u kutiji uz kupnju mobitela, a njihove prednosti su što su tanke i ne narušavaju izgled mobitela, te ne ometaju korisnika kod korištenja mobitela (poput preklopnih primjerice). Nažalost, ovakva vrsta maski pruža najmanju razinu zaštite, te uopće ne štiti ekran mobitela. Što bi značilo da će vaš mobitel u slučaju pada na stražnju ili bočne strane biti zaštićen, no u slučaju pada na prednju stranu, pogotovo ukoliko je na podu izbočina, vaš mobitel će najvjerojatnije biti puknutog ekrana. Kao malenu dodatnu zaštitu ekrana možete koristiti dodatno prednje staklo koje se nalijepi na ekran, te u slučaju pada mobitela na ekran to zaštitno staklo može puknuti, a ekran zadržati čitavim.

Za one malo starije tu se nalaze i preklopne kožne maske za telefone, ili kožne torbice u koje se mobitel može stavljati. Ovakva vrsta maski pruža odličnu zaštitu, jer mobitel štiti prilikom bilo kakvih padova, no korisniku otežava korištenje. Ovakva vrsta maskica osim što mobitelu daje dozu elegantnosti i luksuza, ona to isto daje i vlasniku, jer je opće poznato da je koža povezivana s luksuzom i elegancijom.

Na masku za telefon možete staviti i pop socket i tako još smanjite mogućnost da se vaš telefon pokvari zbog pada na tla.

Za one kojima izgled i težina mobitela nisu važni, postoje maskice koje će zaštititi mobitel od svakog pada. To su one debele maske za telefone koje čak i preko prednjeg djela imaju pojačano staklo koje će u slučaju pada mobitela na ekran zaštititi ekran i pobrinuti se da telefonu ne bude ništa.

Uvijek je dobro zaštititi telefon, jer padovi se događaju često danas kada nam mobiteli većinu vremena provode u rukama. Budući da su maske za telefone postale sasvim normalna pojava, njihova široka ponuda i niske cijene zasigurno će vas primamiti i pronaći ćete nešto za sebe i svoj mobitel.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *