Iphone maske za telefon s Popsocket držačem

Prije 10 godina rijetko tko je imao mobitel, dok je danas priča potpuno suprotna i postotak oni koji ne koriste mobitel je veoma malen. Iphone je zasigurno jedan od najpoznatijih i najkorištenijih mobitela današnjice, a Apple je općenito jedan od najjačih brendova svijeta. Upravo radi toga danas na tržištu postoje razne Iphone maske za telefon, koje osim što štite mobitel od oštećenja i personaliziraju dizajn samog uređaja.

Postoje različite Iphone maske za telefon

Nisu sve Iphone maske za telefon jednake, već se razlikuju osim samog dizajna i prema vrsti. Najpopularnije su silikonske maskice koje štite samo stražnju stranu i rubove uređaja, preklopne maskice koje u zadnje vrijeme nisu previše popularne, bumper maskice koje se postavljaju samo na rubove uređaja, te u zadnje vrijeme sve popularniji Popsocket držači za uređaj. U nastavku možete pročitati o svakoj maskici ponešto i saznati njihove prednosti i mane.

Silikonska Iphone maske za telefon
Iphone maske za telefon vaš Iphone
  • Silikonska Iphone maske za telefon

    Trenutno jedna od najpopularnijih vrsta maskica za mobitele je silikonska maskica. Glavnu zaslugu svojoj popularnosti može zahvaliti tome što je vrlo tanka i što ne narušava izgled uređaja, a uz to pruža odličnu zaštitu i amortizaciju uređaja u slučaju pada. Jedan od najvećih nedostataka ovakvih maskica je što ne pružaju nikakvu zaštitu za ekran uređaja, no postoji rješenje. Dodatno staklo za ekran mobitela zaštitit će ga od grebanja ili udarca, a u kombinaciji sa silikonskom maskicom mobitel dobiva kompletnu zaštitu. Upravo radi toga silikonske maskice su i dalje najpoznatije Iphone maske za telefon.

  • Preklopne maskice za mobitele

    Ovakve Iphone maske za telefon pružaju uređaju kompletnu zaštitu i slobodno ga možete držati u džepu s ključevima ili upaljačem. Funkcionalnost je najveća kvaliteta ove vrste maskica, no rukovanje s uređajem je otežano. Osim toga što svaki put morate otvarati maskicu da biste pogledali mobitel i vidjeli koja vam je obavijest došla, problem se javlja i kod slikanja sa stražnjom kamerom uređaja. Ako se maskica skroz preklopi zaklanja kameru, pa je za potrebe slikanja potrebno koristiti obje ruke. Preklopne maskice mogu biti plastične, kožne maskice ili aluminijske, a najpopularnije su kod starijih generacija koje uređaje ne koriste svakih pet minuta.

  • Bumper maske za Iphone

    Hit kod starijih modela uređaja zasigurno su bumper maske koje se postavljaju isključivo na rubove uređaja. Ovakve maskice ne pružaju kvalitetnu zaštitu uređaja, no prilikom pada na ravnu podlogu uređaju se ne može ništa dogoditi jer je maskica izbočena i uređaj neće imati dodirne točke s podom. Problem se javlja kod pada mobitela na neki neravni dio, gdje vrlo lako može puknuti stražnje staklo ili čak ekran ako se ne koristi dodatno staklo.

Zaštitite vaš Iphone

Budući da danas mobiteli koštaju veoma puno, bilo bi uistinu glupo ne dodati još desetak eura da se kupi maskica koja će ga štititi od oštećenja. Pri samom početku mobitela maskice nisu imale pretjeranu svrhu, jer su mobiteli i ovako bili teški za uništiti. Danas, kada je ekran uređaja od ruba do ruba te su elementi sve podloženiji oštećenjima radi pružanja boljeg dizajna, maskice su neophodna dodatna oprema za mobitel.

Povoljne maske za mobitele online

Budući da se maskice za mobitele kupuju prema uređaja, kupnja u nekim online trgovinama je u potpunosti sigurna i ako kupite određeni model maskice ona će vam zasigurno pristajati.

Bumper maska za Iphone
Iphone maske za telefon personaliziraju i dizajn samog uređaja

Iphone maske za telefon u online dućanima dolaze u raznim vrstama i bojama, te su znatno jeftinije nego ako ih kupujete kod operatera. Nakon što izaberete dizajn maskice koja vam se sviđa, odaberite model vašeg Iphone uređaja, te naručite maskicu koja će na vašu adresu doći u veoma kratkom roku.

Popsocket držač za Iphone

Sve više popularniji Popsocket držači za Iphone pružit će vam osim same zaštite uređaja i nevjerojatnu lakoću korištenja uređaja. Naime ovaj držač nalijepi se na stražnju stranu uređaja i pruža vam sigurnost prilikom rukovanja s uređajem.

Bilo da slikate selfie fotografiju ili nekome pokazujete nešto, koristeći Popsocket držač bit ćete sigurni da vam mobitel ne može ispasti iz ruke. Napravljen je od više vrsta materijala koji mu daju odličnu čistoću i dugotrajnost, a prilikom njegovog lijepljenja za uređaj potrebno je uređaj očistiti kako bi se što bolje zalijepio na površinu. Popsocket se može lijepiti i odljepljivati s uređaja više puta, a dolazi u raznim dizajnima i bojama. Ovaj novitet je veoma interesantan i postaje sve popularniji iz dana u dan.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *