Nabla kozmetika jeftinih cijena

Ovaj poznati talijanski brend ne trebamo posebno predstavljati i sigurni smo da je svaka ljubiteljica šminke čula za njihove proizvode. Moto ovog brenda je ostati slobodni, ali prepoznatljivi, a proizvodi su im zdravi i sigurni. Mnogi vizažisti i profesionalci koriste Nabla proizvode za šminkanje, što je najbolji pokazatelj za kvalitetu ovog brenda.

Odličan omjer cijene i kvalitete

Nabla kozmetika nastoji održavati niže cijene u odnosu na konkurenciju, a uz to pružati odlične proizvode visoke kvalitete. Upravo to im i ide za rukom, te je rezultat tome veliki rast popularnosti ovog brenda, pogotovo kod mlađe populacije.

Nabla kozmetika za šminkanje

Nabla kozmetika je veoma kvalitetna

Njihovi proizvodi namijenjeni su svima, a zbog luksuznih i estetski privlačnih pakovanja zasigurno će privući vaš pogled sa police u trgovini.

Najpoznatiji proizvodi Nabla kozmetike

 • Nabla kozmetika palete sjenila

  Omiljeni proizvod za šminkanje kod većine žena su upravo palete sjenila, a Poison Garden paleta sastoji 15 nijansi različitih boja. U ovoj paleti može se pronaći i crna i bijela i plava boja, a osim toga paleta dolazi sa zrcalom. Cijenom nešto manjom od 300 kuna ova paleta sa 15 sjenila je veoma jeftina.

 • Nabla puder u prahu

  Neophodni proizvod svake žene je puder u prahu, a upravo Nabla kozmetika za svega 140 kuna nudi veganski puder.

 • Tekući ruž za usne

  Dreamy Matte Liquid ruž za usne Vanilla Queen dostupan je u čak 20 različitih nijansi što garantira svakome da će pronaći nijansu koja mu odgovara. Odlična pigmentacija ovog ruža, te mat finiš osigurava da se ruž ne razmazuje i ne razlijeva nakon mazanja. Cijenom od 115 kuna ovaj proizvod spada u jedne od skupljih proizvoda, no Nabla kozmetički proizvodi su veoma kvalitetni i u potpunosti opravdavaju cijenu.

 • Nabla spužvice za nanošenje make upa

  Neophodan proizvod koji nije direktno kozmetika su spužvice za šminkanje. Kada se namoči ova spužvica se dvostruko poveća u veličini, te ne upija proizvod. Može se koristiti za tekuće proizvode i za one u prahu.

Gdje kupiti proizvode Nabla kozmetike?

Na web shopu Pink Panda dostupna je Nabla kozmetika po odličnim cijenama. U svega nekoliko klikova mišem možete pronaći ono što vam je potrebno i naručiti, te će paket stići na vašu adresu za manje od tjedan dana.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *