Nabla kozmetika – talijanski brend blizak s prirodom

Dolaskom Nabla kozmetike na tržišta izvan Italije gdje je originalno nastala toplo je pozdravljena od kupaca koje cijene kreativnost i sklad s prirodom. Nabla kozmetika pokazala je iskrenost prema kupcima već samim nazivom brenda koji dočarava bliskost čovjeka i prirode. Iako se još uvijek nije potpuno probila na tržište vrlo brzo je pronašla vjerne kupce koji su prepoznali kvalitetu i stekli povjerenje u brend.

Nabla kozmetika brend je koji se pamti

Nabla je stvorena u želji da ovaj brend pokaže šminku kao vrstu umjetnosti, ali onu koja živi u skladu s prirodom. Među najpopularnijim proizvodima Nabla kozmetike su kvalitetna i postojana sjenila i široka paleta ruževa za usne.

Nabla kozmetika

Nabla sjenila za oči obožavaju njihovu svilenu teksturu i lako nanošenje. Odlična ideja u dizajnu je i mogućnost da kupite praznu kutijicu za sjenila i same birate one nijanse koje želite i slažete ih u kutiju. Tako je zapravo svaka kutijica originalna jer sadrži personalizirani sadržaj.

Vrlo je atraktivna i linija tekućih ruževa za koju oduševljene korisnice tvrde da su postojani i hidratiziraju. Nabla je pronašla inspiraciju u prirodi pa su njihove kozmetičke palete dizajnirane u skladu s tim i često imaju cvjetni dizajn, listove i druge motive iz prirode. Nabla kozmetika sadrži sve proizvode koje su potrebni za svakodnevno šminkanje: palete sjenila, ruževe, tuševe i olovke za oči, gel za obrve pa i kistove. Cijena Nabla kozmetike srednjeg je cjenovnog ranga, ali potpuno zasluženo jer je u pitanju kvaliteta bez kompromisa a to ne može i ne smije biti ugroženo.

Evo zašto stojimo iza toga da je Nabla kozmetika u skladu s prirodom

Ova pristupačna linija kozmetike posebnu je pažnju posvetila načinu proizvodnje kozmetike. Naime, svi su proizvodi 100% cruelty-free i označeni su PETA certifikatima kako bi pokazali da niti jedan proizvod nije testiran na životinjama. Svi sastojci kozmetike prolaze najstrože kontrole kvalitete i podupiru osviještenost modernih žena.

Proizvođač Nabla kozmetika prepoznao je želju mnogih žena da ne osjećaju grižnju savjesti zbog šminkanja vjerujući da je proizvodnja te kozmetike utjecala na okoliš te je tako stvoren proizvod koji u potpunosti prati trendove i koji će opstati i u budućnosti.

Noelle brush skriva kistove za svaku prigodu u nježnim pastelnim ili energičnim jarkim bojama, kojima možete svoje kistove prilagoditi sebi.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *