Majice više nisu običan komad odjeće

Nikada dovoljno majica u ormaru! Jedno vrijeme nepravedno zanemarene i omalovažavane, obične majice kratkih i dugih rukava ponovno su “in”.
Najčešće izrađene od kvalitetnog pamuka ili mekanog žerseja, nezaobilazni su asortiman svih trgovina odjećom. Majice s isprintanim porukama možda nisu novost, ali u posljednje vrijeme sve je veća ponuda statement majica, osobito onih s pronicljivim društvenim porukama.

Te vrste majica danas možemo pronaći u širokom spektru stilova, od majica s političkim porukama, majica s likovima iz poznatih crtanih filmova sve do imena kultnih glazbenih ikona i bendova. Interesantno je i poigravanje s otisnutim porukama na nekom stranom jeziku, posebice francuskom. “Femme” i “L’amour” su samo neke od najkorištenijih riječi.

Statement majica je vaša poruka svijetu

Najpopularnija majica svakako je “statement” majica, tj. majica s porukom. Statement majica je vaše oruđe govora. Sve ono što oduvijek želite reći, ali jednostavno ne možete smoći hrabrost za to, slobodno recite preko ovog odličnog odjevnog komada kojeg možete nositi u gotovo svim prigodama.

Majice

Uz traperice i suknje, kao ljetni komad ili majica koja se nosi ispod sakoa, vaša majica s printom bit će izvrstan modni izričaj. Neka majica govori za vas, a tek usputno je i što odlično izgledate u njoj.

Ako ne možete pronaći majicu sa printom koja vam odgovara, slobodno budite kreativni i osmislite svoj natpis za majicu. Nakon toga jednostavno otiđite u najbliži studio za printanje i stvorite svoju unikatnu majicu. Bit ćete zadovoljni samim sobom jer ćete imati jedinstvenu majicu, bit će vam drago jer neće biti bezobrazno skupa i veselit će vas činjenica da ste postali kreator.

Muške majice jednako su popularne

Majice okruglog izreza, v- izreza, polo majice – muškarac ne može nikada pogriješiti jer muške majice nikada ne izlaze iz mode. Sve su popularnije i muške majice s printom jer su i muškarci postali sve više modno osviješteni i uključeniji u sva društvena pitanja.

Ranije je bila rijetkost vidjeti muškarce sa socijalno osviještenim porukama na majicama, no danas i oni pokazuju svoj modni izričaj kroz statement majice. Osim majica s natpisima, muškarci osobito vole majice s brendiranim natpisima, kao što su Levi’s ili Tommy Hilfiger.

Ženske tenisice. Žene u novije vrijeme sve više nose tenisice, koji spadaju u najpopularniju obuću za slobodno vrijeme i kultni komad obuće. Čitajte više …

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *