Torbice su modni dodatak bez kojega se ne može

Oduvijek je torbica ženi bila društvo u svakoj situaciji. Torbice, kao modni dodatak, puno govore o osobnom stilu žene te joj indirektno pomažu u karijeri i u životu. Možda to nije nešto čega smo uvijek svjesni, ali ljudi na ulici, u uredu i na zabavi o vama donose zaključke na osnovi torbice koju nosite. Prilikom kupnje nove torbice uvijek je mudro slijediti sebe i ono što volimo, ne misleći pritom na mišljenje drugih ljudi. Ipak, postoje neke glavne stavke o kojima ipak moramo voditi računa.

Odabir prikladne torbice

Odabrati torbicu koja vam odgovara nije uvijek lak zadatak. Baš kao što je to slučaj sa cipelama, u odabir treba uzeti dosta elemenata kako bi on bio ispravan.

Bitno je pri tome misliti na svoje praktične potrebe, ali i na modne instinkte. Jedno ne smije isključivati drugo, već se međudobno trebaju ukomponirati. Torbice (www.lideja.com/hr) trebaju biti nešto što žena voli nositi sa sobom, a pri tome, moraju omogućiti nošenje svega što je ženi potrebno taj dan.

Razlika između veće i manje torbice

Danas je moguće pronaći mnogo stilova torbica. Osim po dizajnu, torbice se razlikuju i po veličini. I dok neke žene preferiraju sa sobom uvijek imati mnogo stvari pa stoga vole i veće torbice, neke su zadovoljnije sa sasvim malenom torbicom za nošenje osnovnih stvari. Manje torbice su također prikladnije za zabave i za putovanja, dok su one veće praktičnije za rad i obavljanje razno raznih svakodnevnih zadataka. Međutim, u većoj torbici teško je održavati organiziranost te uvijek pronaći sve što nam je potrebno taj tren. Stvari se često “gube” i uvijek je potrebno vrijeme da pronađemo ono što nam je potrebno.

Krivotvorine

Otkako je tržište s torbicama postalo unosan posao, pojavile su se i krivotvorene torbice kako bi i žene plićeg džepa mogle uživati u nečemu što na prvi pogled liči na torbicu poznatog brenda. Krivotvorina u trenutku kupnje izgleda sjajno i ima odgovarajuću naljepnicu s oznakom. Tek se nakon nekog vremena uvjerimo da smo pogriješili, kada materijal od kojeg je krivotvorina izrađena popuca i torbica vrlo brzo izgleda staro i istrošeno. Bilo kakva kupnja krivotvorine daje potporu tom crnom tržištu te dugoročno nikako nije isplativa.

Znate li da se uz nakit nose i drugi dodaci, kao što su ukosnice ili broševi. Više u najnovijem članku.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *