Kakvo mršavljenje je najlakše? To se pitaju mnogi …

Ako ste mislili, da su sve one tablete i čajevi, koji se prodaju preko televizije, korisni za mršavljenje, onda morate odmah saznati, da je sve to laž. Ne postoji niti jedna tableta, a niti čaj, koja bi vam kod svega ovoga mogla pomoči, a da bi vi još uvijek mogli ležati na kauču, piti pivo, jesti čips, a pored toga gubiti kilograme. Ako želite nešto izgubiti, onda ćete sigurno morati uložiti nekoliko truda u sve to, a naravno, da bi došlo do toga, potrebna je i želja po svemu tome!

mršavljenje
mršavljenje

Koji način mršavljenja je najbolji?

Znači, da bi gubili kilograme, neće vam pomoči niti jedna tableta, morat ćete promijeniti neke druge stvari – kao prvo, tu je sigurno jako važno, da promijeniti način prehrane, koju imate sada. Ako jedete više od pet puta na dan, onda se morate najprije zamisliti, koliko kalorija sa svim tim obrocima unesete u sebe. Potpuno logično je, da ako unesete u sebe previše kalorija, one će u vama i ostati – znači, skupljat ćete kilograme.
Rješenje za sve to je dosta jednostavno – na primjer, preko interneta potražite neki kalkulator, koji će vam pomoči preračunati, koliko približno kalorija vam treba na dan – razlika je između žena i muškaraca i puno toga drugoga. Kad znate, koliko kalorija vam treba, počnite brojati ono, što unosite u sebe – ako ćete unijeti manje od onoga, što vam treba, već ste na dobrome putu, da smršavite!

Sakrijte šećer i druge ugljikohidrate

Kad ćete jednom naučiti, kako brojati kalorije, onda dolazi na red drugi korak, koji će vam pomoći, da bi vaše mršavljenje bilo uspješno – rezanje šećera i ostalih ugljikohidrata. Sve to vam je energija, koju tijelo može dobiti i iz drugih virova. Znači, ako ćete u sebe unijeti previše tako zvane energije, a premalo ćete je potrošiti, onda će se negdje skupljati, a vi ćete dobivati svaki dan kakav dodatan kilogram.
Ako pijete sokove, prestanite sa njima. Ako jedete jako puno riža, kruha, tjestenina i ostalih sličnih stvari, smanjite ih, a možete smanjiti i sve ostalo, što sliči na šećer – čokolade, bombone i ostalo. Kad jednom iz svog jelovnika odrežete i sve to, onda ste na pravome putu – kilogrami će se sami skidati iz vas. A kad se sve to zaustavi, dodajte još malo sporta i sigurni smo, da ćete u vrlo kratkom vremenu doći do rezultata, koje vam ne mogu osigurati ni jedne tablete i niti jedan čudesni čaj, koje reklamiraju po televitiji!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *