Uz prirodu je sve lakše – koristite prirodno protiv bora

Bore se javljaju kao prirodna posljedica starenja i pretjerane izloženosti suncu, no, nitko ih pretjerano ne voli. Iz tog razloga mnoge žene odbijaju pogledati se u ogledalo kada osjete prve znakove starenja ili se počnu informirati o najboljim pripravcima koji bi im pomogli da njihova koža ponovno izgleda mladoliko i zdravo. Ujedno, često se događa da se bore preuranjeno jave kod vrlo mladih osoba, a uzroci mogu biti pušenje, pretjerani stres, iznenadni gubitak kilograma, manjak vitamina E ili čak i genetika.

Prirodno protiv bora kao savršena alternativa

Kada je riječ o prevenciji i smanjenju tih prvih i neugodnih znakova starenja mnogi se odlučuju za korištenje raznih seruma, krema, tretmana i sl. No, postoje i mnoge osobe koje zaziru od farmaceutike te još nisu spremni posegnuti za nekom od krema. No, to ne znači da se te osobe mogu pozdraviti s mladolikim licem bez bora, naprotiv, dostupna je alternativa kremama, serumima i medicinskim tretmanima koja nam je nadohvat ruke. Riječ je o prirodnoj borbi protiv bora – zanima nas zapravo najbolja krema protiv bora. Evo, nastavljamo uz slogan „prirodno protiv bora“ kako bismo otkrili koji su to kućni pripravci i sastojci koji mogu pomoći u prevenciji i smanjenju vidljivosti ovih malih napasnika na našoj koži.

Prirodno protiv bora uz maslinovo ulje

Maslinovo ulje je savršeno za masažu vaše kože. Odličan je izvor vitamina A i vitamina E koji su ključni u borbi protiv slobodnih radikala koji oštećuju našu kožu i postaruju je. Potrebno je redovno masiranje kože maslinovim uljem kako bi se vaša koža počela obnavljati te kako bi joj se vratio sjaj prirodno protiv bora

Prirodno protiv bora uz piskavicu

Piskavica je popularna u narodnoj medicini zbog ljekovitosti svog sjemena. Često se koristi za liječenje raznih kožnih tegoba, a odlična je i u borbi protiv bora. Listovi piskavice bogati su vitaminima i mineralima koje tijelo lako upija i koristi za borbu protiv bora. Piskavica je odlična za masku za lice, samo trebate samljeti nekoliko listova i napraviti pastu, nanijeti ju na lice preko noći i isprati u jutro.

Prirodno protiv bora uz banane

Banane, mnogima omiljeno voće, samljevene u pastu mogu igrati veliku ulogu u borbi protiv bora. Potrebno ih je nanijeti na lice, tj. na područje lica zahvaćeno borama, ostaviti da djeluju oko pola sata te ih je tada potrebno isprati toplom vodom. Banane imaju mnoštvo antioksidanata, vitamina i minerala koji se bore protiv bora na vašem licu.

Prirodno protiv bora uz bademe

Bademi su popularna zdrava „grickalica“, ali zbog mnoštva vlakana, željeza, vitamina E, cinka, kalcija i raznih kiselina koje posjeduju, oni su vaš najveći saveznik u borbi protiv bora. Potrebno ih je namočiti u mlijeku preko noći, u jutro ukloniti kožu i samljeti ih u pastu. Za najbolje rezultate dnevno ih nanosite na svoje lice i isperite nakon pola sata.

Ukoliko ste se odlučili za pristup „prirodno protiv bora“ imate mnoštvo opcija uz koje će se vaša koža ponovno osjećati mlado i podatno.

A mogla bi vam koristiti i 4d hyaluron krema koja če vam pomoći da kožu održite hidriranom, zategnutom i pomoči če vam u borbi protiv štetnih sunčevih zraka

Fertility+ za njega. U današnja vremena nije lako u dnevnom ritmu i svime što nas okružuje u potpunosti odstraniti negativne učinke na plodnost žene i muškarca. Čitajte više …

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *