Kualia je definitivno jedan od najjačih nootropa

Testirao sam Kualiju 2 nedelje. Mislim da je moje telo naviklo da konzumira sve te sastojke jer nisam imao nikakvih vidljivih negativnih sporednih efekata. Ipak počnite polako i ako ne osečate da vaše telo može uzeti maksimalnu dozu, ne uzimajte. Nema potrebe da iritiraš želudac ili bilo koji drugi deo tela. Nakon 2 nedelje uzimanja Kualije,bio sam iskreno impresioniran.Iako preferiram da uzimam samo 1-2 kapsule dnevno(ili čak prah umesto kapsula veličine konja),vidim zašto postoji tako velika fama oko Kualija.

Kualia (Qualia)  je definitivno jedan od najjačih nootropa koje sam ikada probao.To je vrhunski proizvod(u prekrasno dizajniranom prvoklasnom paketu) sa vrhunskim sastojcima koji su u celosti neznatno mali, ali sve u svemu ispunjavaju svoja obečanja i daju ti najbolje moguče rezultate.

Svakako biste trebali probati Kualiju i videti kakav efekat ima na vama.Počnite sa manjom dozom i postepeno povečavajte.

Da li je sigurno i preporučeno uzimanje Kualijea

Znam šta mislite:”U ovom paketu ima 42 sastojka.42! Da li je Kualia sigurna?” Dozvolite mi da vam pomognem i da odgovorim na ovo pitanje.

Kao prvo, prema Kualiji:”Svaki sastojak koji smo uključili je rezultat naše celokupne metodologije projektovanja sistema.

Pobrinuli smo se da razumemo specifične efekte 42 različita sastojka i kako se oni meðusobno kombinuju i kako utiču na um/mozak.”

Sada,pogledajmo detaljne specifikacije kvaliteta sastojaka u Kualiji:

Svi naši sastojci su izabrani na osnovu jake empirijske osnove njihove sigurnosti i efikasnosti.

Mi uzimamo u obzir nekoliko vrsta istraživanja:Faza II i III univerzitetskog i kliničkog istraživanja, snažne kvantifikovane podatke o samoistraživanju(e.g. na racetamima kao što je noopept), i preko 40 godina medjunarodnih istraživanja o formulaciji nootropa.

Ulje kanabidiola ima jako puno pozitivnih učinaka na zdravlje. Neki od najzanimljivijih su smanjivanje i prevencija kožnih problema, smanjenja raznih vrsta boli, … Još više informacija možete pročitati ako slijedite linku.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *